GENÇLERİN KAVGASINDA KAN AKTI, 1 ÖLÜ, 4 YARALI

Şanlıurfa’da iki genç arasında başlayan sözlü tartışmaya aileler de karışınca ortalık savaş alanına döndü. Silahların ateşlendiği kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi ise yaralandı. Olay; Suruç ilçesine bağlı Mürşitpınar caddesi üzerinde meydana geldi. Yağmurlu ve Kütüz ailelerinin gençleri arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Gençler arasında yaşanan tattışmaya ailelerde karışınca ortalık bir anda savaş alanına döndü. Kavga sırasında kim tarafından ateşlendiği henüz belirlenemeyen silahtan çıkan mermiler Yağmurlu ailesinden 5 kişiye isabet etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen…

ASAYİŞ Bugün GÜNDEM 

Şanlıurfa’da iki genç arasında başlayan sözlü tartışmaya aileler de karışınca ortalık savaş alanına döndü. Silahların ateşlendiği kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi ise yaralandı.

Olay; Suruç ilçesine bağlı Mürşitpınar caddesi üzerinde meydana geldi.

Yağmurlu ve Kütüz ailelerinin gençleri arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Gençler arasında yaşanan tattışmaya ailelerde karışınca ortalık bir anda savaş alanına döndü.

Kavga sırasında kim tarafından ateşlendiği henüz belirlenemeyen silahtan çıkan mermiler Yağmurlu ailesinden 5 kişiye isabet etti.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken yaralılar ise sağlık ekipleri tarafından ambulanslar ile Suruç Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayda ağır yaralanan İsmail Yağmurlu, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavisi ise devam ediyor.

Polis, hastahane ile her iki ailenin bulunduğu mahallede yeni bir olayın yaşanmaması için geniş güvenlik önlemi aldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Önerilen Haberler

Leave a Comment